wie zijn wij?

Wij Ronald Brouwer en Henri Willems (achter de schermen als penningmeester Nicole Brouwer) hebben samen de stichting Lopik in beweging opgericht.  Dit hebben wij gedaan omdat wij vinden dat er te weinig wordt georganiseerdt voor de mensen in de gemeente Lopik. onze stichting wordt uitgebreid met de volgende mensen: Theo van Schaik en Sylvana Diemer mogen wij verwelkomen. 

Wij hebben de avond4daagse al eens georganiseerdt en zijn toen begonnen om dit evenement onder te brengen in onze stichting. in 2016 hebben we ook een fietstocht georganiseerdt door alle 9 kernen van de gemeente Lopik.  Ook zullen wij het middag programme organiseren op Konigsdag. deze  evenementen gaan jaarlijks terug komen. 

We hebben  nog meer ideeën om te gaan doen. hiervoor zullen we bijna altijd gebruik gaan maken van het Konig Willem Alexanderplein in Lopik. ideeën die bij ons spelen zijn:

  • Car boot sale, spulletjes verkopen vanuit de kofferbak van uw auto met hierbij muzikale entertaiment en terras.
  •  een spellen (mid)dag te houden voor alle kinderen.
  • We gaan kijken of er via sponsering een openlucht bioscoop kunnen neer zetten met een film voor de jongere en later op de dag / avond een film voor volwassenen.

zijn er ideeën van uit uw kant horen wij dit graag.