Koningsdag

 


Op koningsdag 27 april zal Lopik in beweging het middag programma gaan verzorgen in samen werking met het oranje comité. Er zal vanaf 11 uur een zeskamp/spellen organiseren voor de kinderen op het koning Willem Alexanderplein.

De kinderen kunnen zich inschrijven  bij de tafel bij het podium waar ze een stempelkaart krijgen waar de spellen en wat lekkers mee gehaald kan worden. Er zullen allerlei leuke spellen te doen zijn, Waar onder een rodeostier, kop van jut slaan, de twist-ladder en nog meer leuke activiteiten. Alle kinderen krijgen bij een volle kaart een lot nummer voor de loterij die gehouden wordt bij de bingo die om 18:00 uur wordt georganiseerd in de Schouw.

Voor de allerkleinste van 0 tot 5 jaar zal een stuk worden afgezet en daar kunnen ze in een grote ballenbak, klim en klauter kussen en nijntje ringwerpen zich vermaken.

Voor 6 tot 12 jaar is er een stempelkaart met daarop spellen die gedaan kunnen worden. Waaronder: Rodeo paard, Twistladders, snelheid schieten enz

Voor de jeugd vanaf 10 tot 18 jaar zal er een FIFA toernooi worden gehouden.

Iedereen kan ook mee doen met stoepkrijten en een auto verfen. vier op een rij staat ook op het plein.

Net als vorig jaar kunnen de kinderen ook weer fiets, step of skelter (alles wat rolt mag meedoen) versieren en hier zijn prijsjes mee te winnen.

Voor de ouderen, die kunnen meedoen aan kratje trappen, maar ook de twist ladders, rodeo paard en kop van jut mogen ze proberen.